4G

Програма догляду GIGI за зрілою шкірою

У кожної жінки з віком неминуче виявляються ознаки старіння. Мімічні зморшки стають помітнішими, контури обличчя втрачають чіткість, під очима темніють кола. Зміни пов'язані насамперед із уповільненням обмінних процесів. Повернути час назад неможливо, але загальмувати процес та покращити стан шкіри цілком реально. Косметика GIGI дозволить досягти вираженого омолоджувального ефекту за лічені дні.

У догляді за зрілою шкірою важливим є комплексний підхід. Повернути шкірі тонус і покращити вироблення важливих білків та амінокислот можна тільки при використанні кількох засобів різної дії. Вони повинні не просто поєднуватись, а доповнювати один одного, тому раціонально вибирати косметику однієї фірми.

Які засоби мають бути в арсеналі кожної жінки:
очищаючі;
відлущувальні;
тонізуючі;
зволожуючі;
живлячі;
що забезпечують захист від зовнішніх негативних факторів.
Для зняття макіяжу та видалення забруднень використовуйте рідке мило GIGI з вітаміном E. Воно не сушить, не порушує рівень pH, може замінити будь-яке доглядове молочко. Засіб підходить для всіх типів шкіри, так само, як і мило Charcoal Peeling із серії City NAP. Для відлущування відмерлих клітин слід підібрати пілінг або інший засіб з відповідною дією, наприклад кораловий скраб New Age або Рисовий ексфоліант GIGI Ester C.

Етапом тонізування багато хто нехтує. Однак саме тонік робить інші доглядові засоби ефективнішими. Він відновлює кислотність та водний баланс, очищує шкіру. Проте від зволожуючих препаратів ніхто ніколи не відмовляється. Чого варта тільки сироватка ДжіДжі з гіалуроновою кислотою. Крім активного зволоження глибоких шарів шкіри, вона омолоджує, насичує клітини киснем, має антиоксидантну, регенеруючу, протизапальну дію. Як додаток або альтернативу також можна використовувати:

тканинні, гелеві, мінеральні, альгінатні та інші маски;
крем-сироватки комбінованої дії;
зволожуючі антивікові креми.
Крім насичення шкіри вологою, перераховані засоби догляду вирівнюють тон обличчя, допомагають у відновленні обмінних процесів, підвищують еластичність, освітлюють і не тільки. А щоб наситити шкіру корисними поживними речовинами, необхідно використовувати продукти, збагачені вітамінами, мінералами, амінокислотами, наприклад, Enriched Mask із серії New Age або сироватку Nutri Peptide Vitality Serum. Основу всієї косметики GIGI складають натуральні інгредієнти, що пройшли ретельну, але дбайливу обробку, під час якої зберігається максимум користі.

Вибираючи антивіковий крем GIGI, як заключний етап щоденного догляду за зрілою шкірою, головне - врахувати тип шкіри та склад засобу. Якщо денний крем із серії City NAP підходить для всіх, то крем із азелаїновою кислотою із серії Bioplasma призначений виключно для власниць проблемної шкіри. На особливу увагу заслуговують засоби вузькоспрямованої дії, такі як бінарні препарати для карбоксотерапії Carboxy CO2. Вони наділені кількома взаємодоповнювальними властивостями:
зменшують гіперпігментацію;
нормалізують роботу сальних залоз;
усувають акне;
борються із запущеними випадками куперозу.
Для досягнення максимально можливого терапевтичного та косметичного ефекту дуже важливо правильно скласти програму догляду. Велике значення мають і регулярність використання обраної косметики, і коректність нанесення її на шкіру. Перед першим застосуванням нового засобу необхідно ознайомитися з інструкцією та дотримуватись рекомендацій виробника.